0

Vásárlás helyett ágytakaró készítés

Minden fajta ágytípuson remekül mutatnak az ágytakarók. Különösen egyedivé varázsolhatják ágyukat szebbnél szebb mintájú ágytakaróval. Azonban az egyedi méretű ágyakra nem mindig lehet kapni megfelelő méretű ágytakarót, így itt a megfelelő megoldás, hogy ha készítenek vagy épp készíttetnek egy egyedi méretű ágytakarót.

Ezt meg lehet tenni akár saját kezűleg is, de persze egy jó varrónő is gyorsan megvarrja a megadott méretek alapján az ágytakarót. Ha saját maguk akarnak ágytakarót varrni, akkor az ágy méreteit tudva elég bemenni egy méteráru boltba, és ott kiválasztani megfelelő anyagú ágytakarónak valót, majd méretet kérni belőle. Mindig érdemes egy kicsit többet kérni az anyagból, mint a pontos méret, hiszen gondolni kell a visszahajtásokra is.

Ágytakaró készítése

Ha nem saját maguknak akarják elkészíteni az ágytakarót, akkor csak meg kell venni a kiválasztott anyagot, és ezt elvinni egy jó varrónőhöz, aki a megadott méretek alapján el tudja készíteni az ágytakarót. Ha készítés vagy épp a készíttetés mellett döntenek, akkor nem csak egyedi méretű, de akár egyedi színű és anyagú ágytakarójuk is lehet, hiszen itt Önök döntenek mindenről, és nem “jön szembe” még egy hasonló ágytakaró!

Mikor az anyag fajtáját és színét választják ki, mindig gondolkodjanak azért előre: könnyen mosható vagy tisztítható legyen, ne legyen könnyen gyűrődő az anyag, és a kiválasztott szín mindig illeszkedjen ahhoz a szobához, ahol az ágy található. Gyakran ez a fajta megoldás olcsóbban is kijöhet, mintha boltban vásárolnák meg az ágytakarót, így még spórolni is lehet.

  
Iktatva: Ágytakaró

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Ágyak 2012