0

Miért is jó, ha van otthon felfújható ágy?

A legtöbb háztartásban már az is gondot szokott okozni, hogy kényelmesen és szépen be lehessen rendezni a szobákat úgy, hogy a meglévő bútordarabok mellé beszorítsanak akár egy franciaágyat, akár egy kanapét. Ha viszont vendégek  jönnek Önökhöz, akkor már a plusz ágyak elhelyezését sokan nem tudják megoldani. Ma már erre is van megoldás: a felfújható ágyak.

A manapság kapható felfújható ágyak legtöbbje saját beépített pumpával rendelkezik, mely segíti mind az ágy felfújását, mind pedig a használat utáni leengedését. Kényelmi szempontból is már sokkal többet adnak,  mint a régen “divatos” lábpumpával készre fújható gumi ágyak. Egyes típusai a felfújható ágyaknak már felfújható  fotelekké is alakíthatóak, így egy baráti összejövetel alkalmával plusz ülőfelületet is teremthet otthonában.

Felfújható ágy

Felfújható ágy

Legnagyobb előnye, hogy csak akkor kell elővenni és elegendő helyet keresni neki, amikor épp szükség van plusz ágyara. Ilyenkor csak áramforrásra kell csatlakoztatni a felfújható ágyat, és pár perc alatt elkészül a tökéletes fekvőhely. Ha pedig már nincs rá szükség, akkor leengedés után könnyen elrakhatják az ágyneműtartóba, vagy akár a szekrénybe is.

Nem csak otthonukban tudják hasznosan alkalmazni, de kirándulások, nyaralásokra is magukkal tudják vinni kocsijukban, és gyermeküknek könnyen plusz ágyat varázsolhatnak percek alatt. Néhány típusának már állítható fejtámlája is van,  így akár napozásra és strandolásra is használhatják. Egy ilyen felfújható ágyat mindenkinek érdemes tartania az otthonában, hisz számos kihasználási lehetőség rejlik benne.

  
Iktatva: Felfújható

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Ágyak 2012