Cikkek a(z) Matrac és Ágyak kategóriából

Miért is jó a memória matrac?

Miért is jó a memória matrac?

Korunk egyik legnagyobb találmányának is tartják a memória (angolul memory), vagy más néven az emlékező matracokat. A matrac megalkotásának a története egészen a NASA-ig vezethető vissza, akik az űrben lévő embereiknek rakták be a székeikbe a matracot, hogy csökkentsék a nyomást, amit le és felszálláskor éreztek. Ezt a technikát adta… Tovább: Miért is jó a memória matrac?»

Egy jó döntés a felfújható matrac!

Egy jó döntés a felfújható matrac!

A felfújható matrac tulajdonságai megegyeznek, a felfújható ágy tulajdonságaival, hiszen a felfújható ágy is nevezhető egy óriás, vastagabb felfújható matracnak is. Így tökéletes megoldás lehet ez a matrac, ha ideiglenes fekhely kell otthonunkon kívül, nyaralások, sátorozások alkalmával, vagy épp vendégágyra van szükség otthonunkon belül. A matracok felfújását segíti, hogy a… Tovább: Egy jó döntés a felfújható matrac!»

A habszivacs matrac előnyei

A habszivacs matrac előnyei

Ha kényelmes és egészséges fekhelyre vágynak ágyukba, akkor érdemes a habszivacs matrac vásárlásán elgondolkodni. A többi matraccal szemben, a habszivacs matracoknál már alacsonyabb árkategóriájúakat is lehet találni, olyan minőségben, ami megfelelő mind kényelmileg, mind pedig egészségileg is, akár az egész családnak. A habszivacsnak is számos olyan előnye van, ami miatt… Tovább: A habszivacs matrac előnyei»

A természetes kókusz matrac

A természetes kókusz matrac

A kókuszmatrac készítéséhez valóban a természetben található kókuszdió több cm vastag védőburkában lévő rostokat használják fel. Ezeket a rostokat hónapokon keresztül áztatják, amelyek megpuhulva könnyen felhasználhatóak lesznek a matrac előállítása során. A kókuszmatrac azért is az egyik legkedveltebb matrac mind gyerekeknek, mind felnőtteknek, mert számos olyan tulajdonságot birtokol, ami matrac… Tovább: A természetes kókusz matrac»

Az ágy összehasonlító és értékelő portál elindult, ez az ágyak.hu

Az ágy összehasonlító és értékelő portál elindult, ez az ágyak.hu

Elindult az ágyak.hu amely ágyak és egyéb fekvő alkalmatosságok illetve az azzal kapcsolatos lakberendezési tárgyak ismertetésével foglalkozik. Témakörök: Ágy gyerekeknek Babaágy Gyerekágy Kiságy Ágy kiegészítők Ágybetét Ágymelegítő Ágynemű Ágyneműhuzat Ágytakaró Ágyak Egyszemélyes Emeletes Felfújható Francia Futon Galéria Kanapé Összecsukható Ágykeret Matrac Felfújható matrac Habszivacs matrac Kókusz matrac Memória matrac Rugós… Tovább: Az ágy összehasonlító és értékelő portál elindult, ez az ágyak.hu»

Ágyak 2012