0

Használtan is vehető jó kanapé?

Ez a kérdés valószínűleg sokakban felmerült, akik használt kanapé vásárlásán gondolkodnak. A válasz adás, azonban bonyolultabb annál, mint hogy igen, vehető vagy nem, nem vehető. Ennek az az oka, hogy sokaknak van pozitív tapasztalata használt dolog vásárlásban, és persze vannak jó pára olyanok is, akik már megjárták hasonló vásárlás során.

Ha használtan akarnak kanapét venni, akkor természetesen a külsőségek “alá” is kell menni. Tehát, nem elég kép alapján eldönteni az internet előtt ülve, hogy ez meg lesz-e vásárolva, vagy nem, igenis el kell menni megnézni személyesen a kiválasztott kanapét. Sok kanapéról, ágyról és persze egyéb tárgyról lehet nagyon jól sikerült képet készíteni, de sokszor ezek a képek nem tükrözik a valódi állapotot.

Használt kanapé

Használt kanapé

Ha már személyes nézik meg a kanapét, ami az interneten megfelelőnek tűnt, ne legyenek restek, próbálják ki, és üljenek csak rá. Ha nem csak ülni akarnak majd a kanapén, akkor nyittassák ki, és feküdjenek is rá, hiszen így lehet leginkább észrevenni a hibákat: nem-e csak az összecsukott kanapé szép állapotú, de kinyitva esetleg foltos, szakadt, vagy netán már annyira ki van feküdve a sok használattól, hogy alvásra alkalmatlan lesz.

Azt is nézzék meg, milyen környezetből vennék a kanapét, hiszen ahol például állatok éltek a lakásban, azt a kanapét egy allergiás csak ne vigye haza, de allergia nélkül is egyértelmű lesz így, hogy alapos tisztítást kell otthon végezniük. Igazán szép darabokra is rá lehet bukkanni, hisz sokan árulnak addig csak albérletben vagy vendégszobában használt kanapét, ami egy jól kialkudott árért igazán nevezhető alig használtnak!

  
Iktatva: Kanapé

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Ágyak 2012