0

Galériás ágyak, avagy egy jó megoldás, nem csak gyerekeknek

Ha helyet, teret akarnak spórolni egy ágy elhelyezésével, akkor azt nem csak az emeletes ággyal tehetik meg, hanem a galériás ággyal is. Így nem csak a gyermekszobát tehetik esztétikusabbá, és helytakarékosabbá, de saját szobájukat, vagy kis garzonjukat is. A választék hatalmas az előre legyártott ágyak között, de egyedi méretre szabást is vállalnak a cégek.

A galériás ágy tulajdonságai hasonlóak az emeletes ágyakéhoz, mégis teljesen másnak lehet mondani őket. A galériára helyezett ágy alatt, itt nem még egy fekvőfelület van, hanem be lehet helyezni, egy íróasztalt, szekrényt, vagy akár egy kisebb kanapét is. Egyetlen hátránya ennek az ágynak, hogy rácsos szerkezete és méretbeli adottságai miatt, csak alvási-fekvési célra használhatják a felső részét.

Galéria ágy

Galéria ágy

A jó galéria ágyak stabilak, nagy teherbírásúak és esztétikusak is egyszerre. Szerkezetükből adódóan könnyen szét és összeszerelhetőek, és a szoba bármely pontján elhelyezhetőek. A felületük ágyrácsos, így a vásárló olyan matracot választhat bele, ami a legmegfelelőbb a kényelmének. A feljutás pedig hasonlóan az emeletes ágyakhoz, létrával vagy lépcsővel van megoldva.

Kisebb gyerekek esetében létezik a “félgalériás” megoldás is, mely a normál galériás ágy magasságától tér el, így a szülő  jobban biztonságban tudhatja gyermekét éjszakánként,  valamint nem kell akár órákat guggolni, térdelni a kicsi ágy mellett, hanem állva is meg lehet közelíteni kényelmesen.

  
Iktatva: Galéria

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Ágyak 2012