0

Galéraágy: nem csak készen lehet kapni

A galériaágy remek választás kicsi lakásokba, vagy akár gyerekszobába is, hiszen nagyon helytakarékos megoldást nyújt használóinak. Mivel a galériaágy egy magasított ágy, így a legfontosabb dolog, hogy biztonságos legyen a használata. A galériaágyak piacán hatalmas a kínálat a készen lévő galériákból, de nem csak ez az egyetlen megoldás létezik, ha ilyen ágyat akarnak vásárolni.

Egyre több cég foglalkozik egyedi kérésre készített galériaágyak reklámozásával és gyártásával is. Ez a lehetőség azért lehet jó választás, mert így a vevő, vagy a megrendelő dönt a galériaágy színéről, anyagáról, méreteiről, valamit, hogy létrán vagy lépcsőn akarnak-e majd feljutni a galériára.

A galériaágy készítése

A galériaágy készítése

A gyártók külön lehetőséget ajánlanak fel gyermek illetve felnőtt galéria ágyak készítésére, melyeknél igyekeznek figyelembe venni a speciális igényeket illetve kéréseket is. Ha valaki nem konkrét ötlettel keresi meg a gyártókat, akkor ott általában sok segítséget kapnak, hogy melyik méretű és típusú galériaágy lenne megfelelő a megrendelők otthonába, szobájába.

Az árak sem sokkal magasabbak a galériaágyak készítésénél, mint a kész galériaágyaknál, abban az esetben, ha csak az egyedi méret készítés miatt döntöttek a készíttetés mellett. Ha azonban kifejezetten személyes igényeket támasztanak a galériaágy készítésénél ( különleges feljáró, korlát) akkor egyértelműen az ágy ára is nőni fog.

  
Iktatva: Galéria

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Ágyak 2012