0

Franciaágy: amiket vásárlás előtt tudni érdemes

Franciaágyak vásárlásánál az embereknek az a legfontosabb, hogy a befektetett pénzért cserébe, kényelmes, biztonságos, és hosszan tartó ágyat kapjanak. Már csak azt kell eldönteni, hogy vajon melyik a jobb: ha kárpitozott vagy ha sima ágykeretes franciaágyra vágynak a párok.

Mind a két fajta franciaágynak vannak előnyei, és hátrányai is, így mielőtt vásárolni indulnának, gondolják át melyik ágy felelne  meg jobban. Így ha már megérkeznek egy üzletbe, rögtön letudják szűkíteni a vásárlás idejét, és célirányosan a megfelelő ágytípusok között nézelődni.

Franciaágy

Franciaágy

A kárpitozott ágyaknak az előnyei lehetnek a nagy szín és kárpit anyag választék, valamint, hogy ezek nagyságrendekkel olcsóbbak tudnak lenni, mint az olyan ágykeretes-ágyak, amikhez még plusz költségként jönnek a matracok. A franciaágy-keret előnyei lehetnek viszont, hogy a matracok benne akármikor cserélhetőek, könnyebben takaríthatóak,és a fában az atkák nem tudnak megtelepedni.

A legfontosabb különbség mégis a két franciaágy között a tartósságuk. Mint már előbb említve volt, a franciaágy-kereteknél a matracokat akármikor lehet újat venni, míg a kárpitos franciaágyaknál ha elhasználódik a fekvőfelület, akkor ágyat kell cserélni. A matracok terén is nagyon nagy a választék, így saját kényelmüknek megfelelőt találhatnak, ha a franciaágy-keret választják.

Mindegy, melyik franciaágy típus mellett döntenek, jusson eszükbe, hogy az elkövetkező években ezeken feküdve, aludva fogják kipihenni,a nehéz hétköznapokat, így ha megtehetik, valóban a kényelmünknek megfelelőt válasszák, még ha egy kicsit többe is kerül, hiszen esténként az új ágyunkba fekve arra fognak gondolni, hogy megért!

  
Iktatva: Francia

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Ágyak 2012