0

Franciágy ágyneműtartóval a legjobb választás

Ha franciaágyat akarnak vásárolni, akkor két alap típus között választhatnak. Az egyik az ágykeretes franciaágy, melybe saját maguknak tudnak matracot választani, a másik a kárpitos franciaágy, mely előre meghatározott, és legyártott matraccal rendelkezik. Aki az utóbbit választja, az mindenképp olyan franciaágy mellett döntsön, amelyiknek van ágyneműtartója.

Az ágynemű tartóval rendelkező franciaágy azért remek választás, mert pakolás, tárolás terén remekül kihasználható darab. Ha nem akarják, hogy ágyneműjük mindig szem előtt legyen, akkor a nap elején bepakolják, a nap végén pedig előveszik, így egy váratlan vendég sem láthatja meg. Ha viszont nem szokták elrakni ágyneműjüket, csak egy ágytakaróval ágyazzák le, akkor bármi olyat tárolhatnak a tágas térbe, ami amúgy csak útban lenne a mindennapokban.

Franciaágy ágyneműtartóval

Franciaágy ágyneműtartóval

Fontos a választásnál, hogy előre tudják, hogy a szobába hova szánják a franciaágyat, hiszen nem mindegy, hogy az ágy ágyneműtartója merre nyílik fel. Lehet választani jobbra, balra, vagy épp elől felnyíló változat között is, így mindenki talál a maga és szobája számára is alkalmas ágyneműtartós franciaágyat.

Az ágyneműtartós franciaágyaknál is a legfontosabb, hogy kényelmes legyen rajta a pihenés alvás, ezért aszerint válasszák ki az ágyukat, hogy melyiket találják a legkényelmesebbnek. Mivel az emberek általában hosszútávra választanak franciaágyat, így ne csak a külsőségeket figyeljék meg franciaágy vásárláskor, hanem hogy a kiválasztott darab mennyire lehet majd praktikus a további életükben.

  
Iktatva: Francia

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Ágyak 2012