0

Egyszemélyes ágyak: amit tudni érdemes róluk

Nem csak pároknak kínálnak ágyat az ezek árusításával foglalkozó üzletek, hatalmas választék van egyszemélyes ágyak terén is, kezdve a kanapé fazontól egészen az ágykeretes, matracos változatig. A választásban érdemes számba venni melyiknek mi az előnye, vagy épp a hátránya.

A kárpitos, kanapé fazonok előnye, hogy ágyból könnyen ülő alkalmatossággá lehet alakítani, ezzel helyet megtakarítva. Valamint nagyon sok féle fazon, szín és anyagbevonat között választhatnak, megtalálva a lakás eddigi bútoraihoz legjobban illőt. Egyszemélyes ágykeretes-ágyak előnye ezzel szemben, hogy a matracot könnyebben lehet takarítani, higiénikusabb, mivel a fában nem telepszenek meg az atkák, és ha véletlen a matrac tönkremenne, nem kell az egész ágyat kicserélni.

Egyszemélyes ágy

Egyszemélyes ágy

Egyre több egyszemélyes ágynál tapasztalható, hogy ágyneműtartóval rendelkezik, praktikusabbá téve ezzel a beágyazást. A kárpitos változatú egyszemélyes ágyaknál az ágynemű el tétele után, máris a lakás dísze lehet a szép mintájával, de a sima ágyat is letakarva egy szép ágytakaróval gyorsan feldobhatunk.

Az egyszemélyes-ágykeretes ágyaknál külön kínálat van a matracok terén is, mindenki saját maga kényelme szerint választhatja ki, a számára legtökéletesebbet. A döntésnél érdemes figyelembe venni, a minél kedvezőbb ár mellett, hogy ezen az ágyon fognak aludni, pihenni akár évekig is, így inkább áldozzanak rá most egy kicsit többet, mintsem hogy rövid időn belül ismét új ágyat kelljen venni.

  
Iktatva: Ágyak, Egyszemélyes

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Ágyak 2012