0

Egy jó döntés a felfújható matrac!

A felfújható matrac tulajdonságai megegyeznek, a felfújható ágy tulajdonságaival, hiszen a felfújható ágy is nevezhető egy óriás, vastagabb felfújható matracnak is. Így tökéletes megoldás lehet ez a matrac, ha ideiglenes fekhely kell otthonunkon kívül, nyaralások, sátorozások alkalmával, vagy épp vendégágyra van szükség otthonunkon belül.

A matracok felfújását segíti, hogy a manapság kapható, jobb minőségű felfújható matracok többsége már saját, beépített pumpával rendelkezik, mely hálózatra csatlakoztatva készre fújja a matracot, ha pedig már nincs rá szükség, akkor le is engedi olyan állapotúra, hogy csak össze kelljen hajtani, és elrakni, hogy ne legyen útban.

Felfújható matrac

Felfújható matrac

Itt is, mint minden matracnál nagy kínálat van a különböző méretek között, így egyszemélyes, kétszemélyes, vagy akár több személyes matracok közül is lehet választani. Ez attól is függ, ki milyen célra akarja használni. Állandó használatra azonban sokan nem ajánlják, mert kényelmességük ellenére, nem hasonlítható a rajta való pihenés, alvás egy normális matracéhoz, vagy épp ágyéhoz.

Nagy előnye viszont, hogy nem kell külön vendégágyat fenntartani, ami ugye egy kisebb lakásban például megoldhatatlan is lenne. Így ezt a matracot, csak akkor kell elővenni, és kész állapotúra állítani, ha épp egy plusz fekhelyre van szükségük. Ha viszont már nincs rá szükség, leengedett állapotban a legtöbb szekrényben, vagy ágyneműtartóban elfér, nem foglal nagy helyet. Nyaralásra is egyszerűen el lehet vinni a felfújható matracot, hisz a csomagtartóban nem igényel nagy teret, viszont praktikus megoldás lehet, ha plusz ágy kell nyaralójukba, vagy épp sátorozáskor.

  
Iktatva: Felfújható matrac

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Ágyak 2012