0

Babaágy: pelenkázóval vagy annélkül?

Minden szülő igyekszik újdonsült csemetéjének a legszebb babaszobát berendezni. A babaszoba egyik legnélkülözhetetlenebb darabja a babaágy és a pelenkázó. Ezeket már lehet egybe is kapni szettként,de lehet különálló darabokból is összerakni. Vajon melyik a praktikusabb?

Az biztos, hogy gyönyörű babaágyak vannak direkt hozzájuk kialakított és épített pelenkázókkal. Remekül mutat az ilyen babaágy a szobában, hiszen szebbnél szebb darabokat lehet manapság kapni. Arra azonban figyeljenek, ha ilyen kombinációjú babaágyat választanak, hogy gyakran a pelenkázó nem választható le külön. Így ha már a gyerekük nagyobb lesz, és esetlegesen nem tudják már az állandó mocorgástól a pelenkázón tisztába rakni, akkor csak a helyet fogja foglalni egészen addig, amíg a babaágyat is le nem akarják cserélni.

Babaágy pelenkázóval

Babaágy pelenkázóval

Ha külön vesznek babaágyat, és külön baba pelenkázót, akkor ez a probléma nem fog fent állni, hiszen miután már nem használják a pelenkázót, elég azt kirakni a babaszobából, és máris nagyobb helyük lesz, a babaágy viszont maradhat. Ilyen különálló babaágy – pelenkázó kombinációt is gyártanak már szettben, csak itt annyi a különbség, hogy szét lehet választani őket, és a szoba bármely pontján elhelyezhetik őket, nem muszáj egymás mellett.

Természetesen nem muszáj a pelenkázótól megszabadulni, ha már nem azon pelenkázzák babájukat, hiszen polcainak, fiókjainak hála remekül fel lehet használni pakolásra, tárolásra. Magára a pelenkázó lapra pedig játéktól kezdve kenceficéig mindent rakhatnak. Csak azoknak okozhat gondot a feleslegessé váló bútordarab, ahol pici a szoba, így nekik mindenképp a külön babaágy, külön pelenkázó való.

  
Iktatva: Babaágy

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Ágyak 2012