0

Az emeletes ágy: mikor nem csak a gyerek elégedett

Mindenki számára fontos, hogy egy hosszú, kimerítő nap után egy kényelmes ágyban térhessen nyugovóra,  és másnap kipihenten ébredjen.  Nem kivételek ez alól gyermekeik sem, és ha már nekik készülnek ágyat venni, miért ne nézhetnék a kényelmi szempontok mellett azt is, hogy praktikusan és helytakarékosan oldják meg a vásárlást? A megoldás erre a problémára: az emeletes ágy.

 A gyermekszobák sokszor alapból túlzsúfoltak lehetnek a sok játéktól,és az egyéb tárolásra is alkalmas bútordaraboktól, így sok szülőnek nyújtanak segítséget helytakarékosság szempontjából az emeletes ágyakban rejlő lehetőségek. Hiszen így mégis csak egy ágy helyén rögtön kettő fér el, és már ezzel sok hely felszabadulhat a szobában, megkönnyítve ezzel az ágy egyszerűbb elhelyezését is.

Emeletes ágy

Emeletes ágy

Ma már lehet választani egyszerű emeletes ágyak és galériás ágyak között is függően a gyerekek létszámától.  A gyártóknak mára elsődleges szempontja lett az ilyen ágyak tervezésénél, hogy stabilak és biztonságosak legyenek egyszerre, így lehetőség van döntött és egyenes létrás ágyak között is választani. A válsztásnál a kényelmi szempontok melett fontos lehet az anyag illetve a szín választás, hogy illeszkedjen a szobában már meglévő bútorokhoz. Az emelets ágyak forgalmazásával foglalkozó üzletekben ezekből szintén hatalmas választék van, sokszor pont ezzel nehezítve meg a vásárlók dolgát.

A kínálatokat nézegetve annak ellenére, hogy drágábbak is lehetnek az emeletes ágyak, mint a sima ágyak, érdemes elgondolkodni, hogy megéri-e ezen spórolni, vagy vállalni egy kis többlet befektetést, ami megtérül egy szép és esztétikus, valamint kevésbé zsúfolt szobalátvánnyal.

  
Iktatva: Emeletes

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Ágyak 2012