0

Az akciós babaágy is lehet nagyon jó

Mikor egy új családtag érkezik otthonukban, rengeteg mindent kell neki megvásárolni, hogy felkészülten tudják fogadni. Ez elég nagy anyagii megterhelést jelenhet egy családnak, így érdemes figyelni az akciókat, és így jó pár ezer forintot spórolva juthatnak hozzá sok hasznos baba kellékhez. Az egyik legfontosabb ilyen kellék a babaágy.

Sokan elgondolkodnak egy-egy nagyobb akció alkalmával, hogy jó-e az a babaágy, ha ennyire olcsón akarják adni, az eredeti árhoz képest. Az akció az általában nem azért van, mert a termék rossz, vagy használhatatlan lenne, hanem ezért, mert már kifutó modellekről van szó, és el akarják adnia megmaradt darabokat, hiszen kell a hely az új kollekciónak.

Akciós babaágy

Akciós babaágy

Mivel azonban a babaágyak már minden valószínűség szerint régebb óta a raktárban állhatnak, így azért még a megvásárlás előtt érdemes átnézni, hogy nem e megsérült valahol a széle, vagy lepattogott-e róla a festék, hiszen attól hogy akciósan vehetik meg, még nem azt jelenti, hogy sérültnek kell lennie.

Ha kinéztek már egy babaágyat egy bizonyos helyen, mindig nézzenek szét több helyen is, hiszen lehet hogy pont azt, vagy hasonlót találnak majd máshol akciósabb, vagy kedvezőbb áron. Nyugodt szívvel vásároljanak babaágyat az akciók alatt, hiszen ezekre az ágyakra is garanciát vállalnak a boltok, és a gyártók, így biztonságban tudhatják csemetéjüket alvás közben is!

  
Iktatva: Babaágy

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Ágyak 2012