0

A természetes kókusz matrac

A kókuszmatrac készítéséhez valóban a természetben található kókuszdió több cm vastag védőburkában lévő rostokat használják fel. Ezeket a rostokat hónapokon keresztül áztatják, amelyek megpuhulva könnyen felhasználhatóak lesznek a matrac előállítása során.

A kókuszmatrac azért is az egyik legkedveltebb matrac mind gyerekeknek, mind felnőtteknek, mert számos olyan tulajdonságot birtokol, ami matrac vásárláskor előnynek számít. Ezek a következőek:
- Könnyű és rugalmas szerkezettel rendelkezik;
- Semmilyen nedvességet nem szív magába, a benne lévő több hónapon keresztül áztatott rost elvezeti az izzadságot,
vagy bármilyen más folyadékot, ami esetleg rá kerülhet;
- Mivel természetes rostokat tartalmaz, így a matracban minden kártékony élőlény ellen biztonságot nyújt,
ezáltal se atkák, se molyok nem tudnak megtelepedni benne;
- Jól szellőzik
- Az allergiások is bátran használhatják, mivel jó hatással van azok kezelésére.

Kókuszmatrac

Kókuszmatrac

A kókuszmatrac stabil, rugalmas szerkezetének köszönhetően, kemény fekvőfelületet biztosít használójának, így tökéletes megoldás gerincproblémák kiküszöbölésre úgy, hogy közben kényelmesen tudnak a matracon pihenni. Kemény fekvőfelületének, és nedvesség taszító tulajdonságának hála csecsemők kiságyába is előszeretettel ajánlják a forgalmazók.

Azok is gondolkodhatnak a számos előnye miatt kókuszmatrac vásárlásban, akik a lágyabb, puhább matracokat kedvelik alvásra, fekvésre, hiszen többféle keménységű matracok között lehet választani. Még egy pozitív tulajdonsággal rendelkezik a kókuszmatrac: ha már az évek során elhasználódott és kidobásra kerül, nem szennyezik vele környezetüket, mivel teljes mértékben természetes anyagokat tartalmaz, így maradéktalanul elbomlik majd.

  
Iktatva: Kókusz matrac

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Ágyak 2012