0

A szép és tetsztetős babaágynemű

A babaágyneműk gyártása napjainkra egy külön “iparág” lett, hiszen egyre több cég specializálódik direkt babaágyneműk gyártására és árusítására. Nem véletlen ez, hiszen egy szülő mindig a legjobb minőséget igyekszik megvásárolni gyermekének, nincs ez másképp akkor sem, mikor a babaágynemű kiválasztásáról van szó.

A babaágyneműknél az egyik legfontosabb dolog, hogy 100% pamutból készülnek, így már újszülött kortól használhatóak a kiságyban egészen addig, amíg a gyermekük ki nem növi, tehát akár több évig is. Többféle méret közül lehet itt is választani, függően attól, hogy mekkora kiságyba kell a babaágynemű, vagy épp mekkora gyereknek akarják venni.

Babaágynemű

Babaágynemű

A színválaszték itt is, mint a legtöbb textil terméknél hatalmas, tele vannak a boltok vidámabbnál vidámabb mintával ellátott babaágyneműkkel. Könnyen lehet vásárolni kislányoknak, és kisfiúknak egyaránt, és a babaszoba színvilágához, berendezéséhez sem nehéz hozzá illő babaágyneműt találni. Itt is vannak direkt mesehősökkel ellátott darabok, melyeknek az ára jóval magasabb lehet, mint egy sima kis macis babaágyneműnek, tehát az uralkodó divatot itt is meg kell fizetni a szülőknek.

Több részes garnitúrákat találhatnak a bababoltok polcain. A 2 részes babaágynemű párnát és paplant foglal magába, a 3 részes már kiegészül rácsvédő agyaggal, a 4 részes pedig már babaágyra rakható függönyt is tartalmaz. Választék tehát itt is bőséges, a szülőnek talán a legnehezebb része a vásárlásnak maga a kiválasztás lesz, a pénztárcájuknak megfelelő árkategóriájú babaágyneműből.

  
Iktatva: Ágynemű

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Ágyak 2012