0

A jó gyermek ágyneműhuzat

Mindenki vágyik a kellemes, lágy érzésre esténként az ágyában, amit egy jó ágyneműhuzat igenis nyújtani képes, amikor bebújunk a takaró alá. Ez nem csak a felnőtteknek, hanem a gyerekeknek is nagyon fontos, hiszen ha jól érzik magukat ágyneműjükben, akkor jobbat is alszanak.

Egy jó szülő, pedig jól választ ágyneműhuzatot gyermeke ágyába. A színválasztékot tekintve hatalmas választék várja a vásárlókat,  a gyártók nagyon a gyerekek kedvében tudnak járni a tarka egyszerű mintázattól kezdve, egészen a mesefigurás változatokig. Fiúról, vagy lányról legyen-e szó, mindenki talál magának kedvére valót. Több féle méretközül lehet választani ágyneműhuzatot, függően a gyermek életkorától. Amin esetleg a szülőnek érdemes elgondolkodnia, hogy milyen anyagból legyen az ágyneműhuzat.  A legkisebb babáknak a gyártók külön 100%-os pamuttal készülnek, itt a minőségért általában el is kérik a pénzt.

Gyerek ágyneműhuzat

Gyerek ágyneműhuzat

A nagyobb gyerekeknél már jobban keveredhetnek az anyagösszetételek. Az árak természetesen az idősebb korosztály ágyneműhazatálnál is függ az anyaga minőségétől,  hogy hány részes garnitúrát választanak, és persze attól, hogy milyen mintázata van.  Ha éppen az aktuális divat kedvenc mesehőse, vagy filmbéli karaktere szerepel az ágyneműhuzaton, akkor egy egyszerű kispárna -lepedő – takaró ágyneműhuzat szettért akár tíz-húszezer forint közötti összeget is ott lehet hagyni.

Egy jó ágyneműhuzatnak azért a mintázatán túl még jó néhány tulajdonsággal is rendelkeznie kell, ami ugye függ attól is, hogy milyen anyagból készül. Fontos, hogy jól szellőzőn, hogy allergiát ne válthasson ki, hogy érintése kellemes, és puha legyen, valamint hogy mosógépben mosható legyen, hiszen  a gyerekeknél még apróbb balesetek előfordulhatnak.

 

  
Iktatva: Ágyneműhuzat

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Ágyak 2012