0

A helytakarékos és praktikus fotelágy

Sok háztartásban és otthonban okoz gondot, hogy kevés a hely a bútorok és az ágyak miatt, melyek ugyebár a szobák jelentős részét elfoglalják. Helytakarékos megoldásra törekedni viszont nem olyan nehéz ágyak terén. Egy jó megoldás lehet, ha helyet akarnak spórolni, ha fotelágyat vesznek.

A fotelágyak remek megoldások, gyerekszobába vagy akár vendégszobába is, hiszen ha épp nem használják, akkor egy könnyed mozdulattal fotellá alakíthatják az ágyat, ezzel is már sok helyet spórolva. Remek lehetőség még, hiszen a fotelágyak ágyneműtartóval is rendelkeznek, így a nappal nem használatos ágyneműt is elrejthetik benne. Ha viszont nem az ágyneműt akarják belerakni, akkor egyéb tárgyak pakolására is kiválóan alkalmasak.

A fotelágy

A fotelágy

Akár kanapé ként is funkcionálhat, ha csak beágyazzák, de nem csukják össze fotellé. Így ha vendégek jönnek, nem csak egy ember tud ráülni. Direkt gyártanak karfával rendelkező fotelágyakat is, ezek pedig nagyon hasznosak, mint leesés gátló, ha kisebb gyermek használja, vagy épp sokat forgolódó nagyobb csemete.

A fotelágyak kárpitját általában a vevők választhatják ki bő választékú kárpitminták közül, így minden szobába tudnak oda illő darabot venni. Az egyszerűbb fotelágyak árai is kedvezőknek mondhatóak, így viszonylag kis befektetéssel hozzájuthatnak egy igazán helytakarékos, és praktikus ágyhoz, mely a lakásuk szinte minden pontján jól mutathat.

  
Iktatva: Fotelágy

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Ágyak 2012