0

A hagyományos ágymelegítő palack is jó lehet?

Az ágymelegítő használata sok ember számára elengedhetetlen lett napjainkra. Ez különösen igaz a hideg téli időszakokban, ilyenkor nagyon kellemes érzés bebújni egy felmelegített ágyba. Nem csak az elektromos ágymelegítők közt lehet keresgélni, hiszen létezik ennél jóval olcsóbb megoldás is, amely szinte ugyanolyan érzést biztosít. Ez pedig a “retro” ágymelegítő palack.

Az ágymelegítő palackot viszonylag olcsón be lehet szerezni, és csak annyit kell tenni, használatba helyezéséhez, hogy forró vizet töltenek bele, és már mehet is be az ágyba. Előnye az elektromos ágymelegítővel szemben a kedvezőbb árán kívül, hogy célirányosan lehet használni. A palackot oda kell helyezni, amelyik testrészüket a legnehezebben tudják felmelegíteni.

Az ágymelegítő

Az ágymelegítő

Az ágymelegítő palackot nem csak felmelegítésre tudják használni ágyukban, hiszen mint köztudott a meleg a fájó testrészekre is jó hatással van. Így ha éppen az embernek a háta fáj, akkor csak oda kell helyezni a forró vízzel megtöltött ágymelegítő palackot, és a kellemes, nyugtató hatás már biztosított is.

Napjainkra már nem csak egyszerű ágymelegítő palackok között lehet keresgélni, de egyre több ötletet találnak ki a tervezők, hogy itt is jobban eladható legyen a termékük. Így a gyerekeket vagy épp kamaszokat plüssel bevont vagy épp plüss állatra emlékeztető ágymelegítő palackkal célozzák meg. Gondolnak viszont a hagyományos dolgokat kedvelőkre is, így sima, egyszerű ágymelegítők között is lehet válogatni különböző színekben.

  
Iktatva: Ágymelegítő

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Ágyak 2012