0

Érdemes használt babaágy vásárláson gondolkodni?

Amikor egy család megtudja, hogy új taggal bővül a létszámuk, akkor mindenből a legjobbat akarják megvenni az új jövevénynek. Szép ruhák, márkás kenceficék, tökéletesen berendezett babaszoba egy gyönyörű babaággyal. Ki mondja viszont, hogy a babaágy, csak akkor jó, ha új? Használtan is lehet venni szép és biztonságos babaágyat!

A baba bútorboltokba öröm bemenni, és nézelődni, viszont sokszor fájdalmas lehet a fizetés a pénztárcájuknak,  hiszen a legtöbb új babaholmi, így az új babaágy is nagyon drága lehet. Éppen ezért érdemes szétnézni az  interneten is vásárlás előtt, hiszen szebbnél szebb használt babaágyakba lehet botlani a hirdetések között, és ami a legjobb:  ha használtan vesznek babaágyat, akkor még a kedvező árból alkudni is lehet, így igazán olcsón hozzájuthatnak gyermekük fekhelyéhez.

Használt babaágy

Használt babaágy

Miért is jó a használt babaágy? Mert egy kisbaba ritkán tud elhasználni egy babaágyat, már csak azért is, hiszen ezeket az ágyakat általában gyorsan kinövik a kicsik. Mivel csak alszanak benne a babák, így nem nagyon tudják megrongálni vagy tönkretenni magát az ágyat, és a legtöbb szülő is igyekszik vigyázni minden babás holmira, hogy később ők is jó áron tudják majd eladni, ha már nagyobb ágy kell gyereküknek.

Általában a babaágyakhoz tartozó matracoknak se szokott baja lenni, de itt már nyugodtan lehet újban is gondolkodni, hiszen a babamatracokat már igen jó áron meg lehet kapni. Használt babaágynál azért a megvétel előtt mindenképpen vizsgálják meg az ágy keretét, a rácsokat, és persze, hogy minden szél, és él rendesen le van-e kerekítve. Mivel az Önök gyermeke is gyorsan kinőheti a babaágyat, így ha jól vigyáznak rá, még Önök is jó áron eladhatják, amikor már nagyobb ágyra lesz szükségük a gyerekszobába.

  
Iktatva: Babaágy

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Ágyak 2012