0

Ágytakaró gyerekeknek is kell

Nem csak a felnőttek kényesek arra, hogy ágyneműjüket elrejtsék a kíváncsi szemek elől, vagy megóvják a mindennapi “veszély forrásoktól”, de a gyerekek ágyneműjére is igaz ez. Ha nem akarják csemetéjük ágyneműjét minden nap reggel elpakolni, este pedig elővenni, akkor válasszanak egy remek ágytakarót, és elég letakarniuk a gyerekük ágyát.

A gyerek ágytakarók piaca hatalmas, folyamatosan bővül, így a vevők elé kerülő ágytakarók választéka végeláthatatlan. Gyönyörű pamut ágytakarókat kínálnak, különböző méretekben, így könnyen lehet találni a babáktól egészen a kamaszoknak megfelelő méretű, és stílusú ágytakarót. Az ágytakarók ára automatikusan nőhet a mérettel együtt.

Gyerek ágytakaró

Gyerek ágytakaró

Talán az anyag mellett a legfontosabb egy ágytakarónál a mintázat. Egy babának általában mindegy, hogy maci vagy épp cica van-e az ágytakaróján, de egy óvódásnak, kisiskolásnak már konkrét elképzelései vannak, hogy mi legyen rajta. A legdivatosabb az éppen uralkodó mesék, filmek szereplőit mintázza, és ezeket jobban meg is kell fizetni, mint egy sima virágos vagy focis ágytakarót.

A legnehezebb a vásárlásnál tehát itt is a választás lehet, hiszen a nagy kínálatban mindenki találhat egyszerre több saját maga számára tetszetős darabot. Arra azért figyeljenek, hogy gyermekük új ágytakarója, vagyis inkább az ágytakaró színei illeszkedjenek a gyerekszoba színeihez. Ha pedig nem tudnának Önök, vagy gyermekük dönteni kettő ágytakaró között, akkor gondoljanak arra, hogy szükség lehet két ágytakaróra is a gyerekszobába, ha netalán az egyikkel történne egy kis baleset.

  
Iktatva: Ágytakaró

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Ágyak 2012